WROCŁAW MŁYNARSKA- MIESZKANIE 64 M2 /Wrocław/2020/projekt koncepcyjno-realizacyjny

Inwestorzy marzyli o wnętrzu łączącym klimat mazur i okolic Ślęży. Miały dominować naturalne kolory ziemi, jasne odcienie drewna i białe ściany. Powstało jasne, funkcjonalne mieszkanie, a kontrastowa ciemna podłoga nadaje wnętrzu elegancji i ciepła.

 

Salon z kuchnia w formie wydłużonego prostokąta został podzielony na 3 strefy: strefę wypoczynku, jadalnie i kuchnie. Kuchnia jest duża i funkcjonalna. Klasyczna wyspa z siedzeniami została zastąpiona blatem roboczym, a funkcje wyspy przejął duży stół na 6 lub 8 osób. Jedną z wytycznych było użycie patchworku nad blatem w kuchni - udało nam się namówić inwestorów na odejście od tego wszechobecnego motywu i zastosowanie pięknych monochromatycznych płytek ze zdobieniami.

 

Biel na ścianach salonu to tak naprawdę tło, do przyszłych obrazów z ciągle powiększającej się kolekcji inwestorów, ale znaleźliśmy tu też miejsce na mini galerie na prywatne zdjęcia. 

koncepcja.jpg
1.Material_Random_Color.jpg
salon od strony telewizora.jpg
kuchnia 1.Denoiser.jpg
jadalnia.jpg
galeria.effectsResult.jpg
przedpokoj 1.jpg
przedpokoj 3.jpg
przedpokoj 2.jpg
lazienka od wejscia.jpg
SZYBKI KONTAKT
kom. +48 792 002 689

email: pracownia.m.arch@gmail.com

Wszelkie prawa zastrzeżone.

TU NAS ZNAJDZIESZ
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon